RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Decizie UEFA: Corvinul Hunedoara, câștigătoarea Cupei României, va putea juca în cupele europene

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, joi, că echipa Corvinul Hunedoara, câştigătoarea Cupei României, a primit licenţa de participare în competiţiile europene, informează news.ro.

„Joi, 23 mai, UEFA a comunicat Federaţiei Române de Fotbal decizia cu privire la solicitarea clubului Corvinul 1921 Hunedoara de acordare a licenţei de participare în competiţiile europene. În urma analizării documentelor trimise de către club prin intermediul FRF, Corvinul Hunedoara a primit acordul de participare în UEFA Europa League, sezonul 2024-2025”, se arată pe site-ul FRF.

Corvinul Hunedoara a obţinut dreptul de a participa în Liga Europa prin câştigarea ediţiei 2023-2024 a Cupei României Betano, după ce a învins-o în finala de la Sibiu pe Oţelul Galaţi, la lovituri de departajare.

Conform Digisport, înainte de finala de la Sibiu, situația Corvinului este una incertă. Concret, hunedorenii nu știu cu certitudine dacă vor primi „Ok-ul” din partea UEFA să joace în preliminariile cupelor europene, în contextul în care forma de organizare a trupei pregătite de Florin Maxim este de drept public (primește finanțări din partea instituțiilor locale), iar pe acest fond nu a primit nici licența de a promova în SuperLiga.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

​Coronavirus: Cehia impune de azi reglementări mai stricte

Redacția

Pentagonul monitorizează „balonul de spionaj chinezesc” care zboară deasupra SUA

Redacția

Gabriel a murit pe scaunul din dreapta, strivit într-un impact frontal. Crescut prin orfelinate, tânărul n-a mai apucat să-și facă propria familie

Redacția
Încarcă...