RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

De meserie protestatar: Pășcăneanul care s-a urcat pe blocul G2 din fața Primăriei, a recidivat

 

  

Un pășcănean care în luna septembrie a amenințat că se aruncă de pe un bloc din fața Primăriei, a recidivat în această dimineață.

Daniel Strugariu în vârstă de 36 de ani a ales aceeași locație pentru a protesta, adică blocul G2 din zona deal. Motivul ar fi tot un conflict cu vecinii, care l-au bătut în urmă cu două zile în scara blocului,un cămin de nefamiliști din Vatra Se pare că ei au neînțelegeri de mai multă vreme.

Daniel Strugariu se află pe acoperișul de la G2, are un banner pe care scrie că este victima unei agresiuni și că a fost bătut în scara blocului. Bărbatul a revenit în țară de câteva zile, a fost plecat la muncă în străinătate. Acesta este recidivist, fiind condamnat în trecut pentru tâlhărie și viol.

La fața locului au sosit echipaje de la Poliție, Pompieri și SMURD. Adjunctul Poliției Pașcani, comisar șef Tiberiu Dogaru, s-a urcat pe acoperișul blocului pentru a discuta cu bărbatul. 

„Zilele trecute a depus o sesizare spunând că a fost agresat de către niște vecini. Noi facem cercetări pentru lovire sau alte violențe, fiind deschis un dosar penal. Astăzi a solicitat arestarea vecinilor respectivi. În trecut a mai avut un conflict cu aceștia, însă și-a retras plângerea depusă la Poliție”, ne-a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.

 Reamintim faptul că în luna septembrie 2015, el s-a urcat pe blocul G2 din fața Primăriei și amenința că se aruncă în gol, având asupra sa și o sticlă cu benzină. Atunci a spus că de câteva luni este agresat sistematic de către un vecin. După ce, într-un final, a fost convins să coboare de pe bloc, primarul Dumitru Pantazi i-a dat 1000 lei, pentru că bărbatul voia să plece din țară la muncă, și nu avea bani de drum.

Tot în acest an, în luna mai, acesta a mai protestat, timp de 16 ore, cățărat pe o macara din București, iar mai apoi pe o clădire cu 8 etaje tot din capitală.

În 2004 a stat câteva ore  pe o macara, rămasă nesupravegheată, din fața blocului G2B din Pașcani.Și atunci amenința că se sinucide.

Bărbatul nu vrea să coboare de pe terasa blocului, spunând că rămâne acolo până vin autorități de la București să discute cu el.

 

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Cât de periculoasă poate fi o maşină blindată la un accident? Proces greu de judecat după un impact mortal lângă Tg. Frumos

Redacția

Poliția ar putea amenda șoferii pe baza clipurilor făcute de alți participanți la trafic

Redacția

Cartier întreg ținut treaz de alarma unei bănci. Firma de pază a venit dimineață

Redacția
Încarcă...