RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Cursuri gratuite de calificare în comerț și construcții la ALOFM Pașcani

Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă Pașcani (ALOFM) va organiza în municipiu, prin Centrul de Formare Profesională, două cursuri de calificare. Primul curs se adresează celor care doresc să profeseze în domeniul construcții și va începe în data de 07 noiembrie a.c., începând cu ora 09.00. Cel de-al doilea,persoanelor interesate de comerț, urmând ca acesta să înceapă la aceeași dată.

 

 „În perioada imediat următoare vom organiza prin Centrul de Formare Profesională în municipiul Pașcani două cursuri de calificare. Unul este ca lucrător finisor în construcții, iar cel de-al doilea ca lucrător în comerț. Durata cursurilor este de trei luni de zile și ambele vor începe la data de 07 noiembrie începând cu ora 09.00. Cursurile sunt gratuie pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă și înregistrate la Agenție”, a declarat purtătorul de cuvânt al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Pașcani, Adriana Sîrghie.

  

  Ca acte necesare pentru înscriere la curs este nevoie de copie act de identitate; copie act studii; copie certificat de naștere; copie carnet de șomer și adeverință medicală eliberată de medicul de familie cu mențiunea – apt pentru  meseria în care solicită să se califice.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

DRAGOBETE în stil licean, marca CF Unirea (VEZI VIDEO)

Răzvan Grecu

Extragere Loto aniversară

Redacția

Camera Mediatorilor din România are filială şi structură de conducere şi la Pașcani

Răzvan Grecu
Încarcă...