NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Cursuri gratuite de afaceri. Prezentarea proiectului va avea loc la o pensiune din Pașcani

Smarter– Susținerea Mediului Antreprenorial din România prin Tactici Economice Regionale. Beneficiarul proiectului este Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași care își propune, conform ghidului de finanțare să contribuie la dezvoltarea mediului antreprenorial din Regiunea de Dezvoltare N-E.

 

Proiectul își propune, în primă fază, formarea unui număr de 384 de persoane cu domiciliul într-unul dintre cele 6 județe din regiunea N-E (Iași, Vaslui, Botoșani, Suceava, Neamț și Bacău) în cadrul unui curs acreditat ANC pe tema Competențelor Antreprenoriale. Cursurile se vor desfășura la Iași începând cu data de 15.04.2018 iar participarea, cazarea, masa și transportul sunt gratuite fiind finanțate în cadrul proiectului. Cursul are 40 de ore iar participanții pot opta pentru participare timp de o saptamână (luni-vineri) sau 2 weekend-uri consecutive (vineri-duminică). Se pot înscrie la curs persoane din regiunea N-E care să îndeplinească simultan următoarele condiții:

vârstă minimă 18 ani

examenul de bacalaureat promovat

să se incadreze într-una din categoriile: persoane inactive, someri, persoane cu loc de muncă sau studenți

să nu fie tineri NEETs (tineri cu vârsta între 16–24 de ani care nu urmează nici o formă de învățământ și nu au un loc de muncă)

să intenționeze să înființeze o afacere nonagricolă în mediul urban.

La curs, participanții învață să își transpună ideea de afaceri într-un plan de afaceri, vor dobândi cunoștințe de personal branding, marketing, noțiuni financiar-contabile, managementul afacerii

După absolvirea cursului, participanții își pot înscrie planurile de afaceri într-o competiție de idei de afaceri la care, în urma evaluării dosarului, se vor finanța 47 de idei de afaceri cu suma maximă de aproximativ 33 500 Euro ( echivalentul a 156 000 lei).

Pentru înscrieri și informații suplimentare:

E-mail: smarter@tuiasi.ro    Web: http://www.smarter.tuiasi.ro                

Facebook: smarter.tuiasi

 Prezentarea proiectului:

PAȘCANI: 7.03.2018 ora 16:00, Pensiunea FINES

Responsabil proiect județul Iași – Andrei Gazea

0746 831252/ andreigazea@gmail.com

               

Advertisements
Loading...

Related posts

Forumul Economic al Euroregiunii „Siret-Prut-Nistru” se va desfăşura în Republica Moldova

Redacția

Comunicat de presă TNL Pașcani: 2000 de cărți colectate în campania „Suntem români, citim românește!”

Redacția

Mobilitate în Olanda a profesorilor de la Miron Costin, în cadrul proiectului Erasmus + KA 1 – Stop Bullying. Make a difference

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site