NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Pașcani: Cumpărături pe ultima sută de metri. Bradul de Crăciun, la preţuri între 20 şi 100 lei

Păşcănenii au intrat în atmosfera premergătoare sărbătorilor cu tot ceea ce presupune ea. Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, motiv pentru care toată lumea se străduie să bifeze tot ceea ce a notat pe listele de cumpărături.

Printre  cele mai importante chestiuni avute în vedere sunt, desigur, brazii de Crăciun. Chiar dacă se recomandă din ce în ce mai mult folosirea brazilor artificiali pentru a susţine mediul înconjurător, în general, oamenii preferă brazii naturali. La Paşcani, ofertele pe acest segment sunt doar în zona pieţei din vale, însă, din câte spun comercianţii, cerere există. Ei au refuzat să vorbească în faţa camerelor de luat vederi, dar au furnizat informaţii legate de preţuri, în afara acestora.

  

Principalul element după care oamenii se ghidează în alegerea pomului potrivit este locul în care va fi aşezat în casă. Imediat după, decizia se iau în funcţie de coronamentul acestuia. În funcţie de cât de des este brăduţul, preţul poate urca simţitor.

Pentru cei care pun preţ pe detalii, există şi varianta coroniţelor de brad, a buchetelor din creguţe, vâsc sau alte ornamente. Pentru acestea preţurile variază între 2 şi 5 lei.

Şi pentru că sărbătorile nu se rezumă numai la decoraţiuni, în pieţe, tarabele sunt pline cu zarzavaturi care, în alţi ani, puteau fi găsite doar în supermarketuri. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Iașii-n praf și pulbere

Redacția

Trei luni cu activităţi culturale, sportive şi educative la Paşcani

Ema Roman

Alte două case de tip familial au fost inaugurate la Târgu Frumos! Centrul de plasament a fost închis

Diana Marcu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site