RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Cum sa ne desprindem gandul de la responsabilitatile de munca dupa incheierea programului?

De multe ori ni se intampla sa ne fie greu sa ne desprindem mintea de responsabilitatile de lucru atunci cand plecam de la birou, dar a ne face un plan de lucru pentru zilele ce urmeaza ne poate ajuta in acest sens, conform unui studiu efectuat recent de catre cercetatorii americani si publicat in jurnalul “Antioxidants and Redox Signalling”. 

  

 

“Din ce in ce mai multe persoane intampina dificultati in a se relaxa dupa orele petrecute la birou,” declara Mark Cropley de la Universitatea Surrey din Marea Britanie, autorul cartii “The Off Switch: Leave work on time, relax your mind but still get more done.”

“Cand obiectivele de lucru raman nefinalizate, tindem sa ramanem cu gandul la ele. Stim ca a ne lua gandul de la responsabilitatile de lucru ne ajuta in lupta impotriva oboselii si pentru buna dispozitie. De asemenea, aceasta pauza ne creste performanta si eficienta urmatoarei zi de lucru si ne ajuta sa fim mai prezenti in timpul petrecut alaturi de cei dragi,” declara Brandon Smit, autorul studiului si profesor in cadrul Ball State University din Indiana, Statele Unite ale Americii.

Citește articolul integral pe ZiaruldeIasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Giganţii IT chinezi vor să se extindă în România

Redacția

Sistemul care îi va face pe militari să fie INVIZIBILI pe radar. Ideea aparţine specialiştilor armatei americane

Redacția

Lungul drum de la Hobiţa la Paris. Cum a devenit Constantin Brâncuşi unul dintre cei mai apreciaţi sculptori din lume

Redacția
Încarcă...