RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Cum să elimini uşor mirosul de ţigară din casă sau din maşină – armele secretele miraculoase găsite în fiecare cămară

O simplă aerisire a camerei în care ai fumat nu este de ajuns pentru ca mirosul să dispară, iar spary-urile din comerţ nu fac altceva decât să acopere câteva minute izul, apoi în camera va mirosi la fel. Există mai multe metode eficiente de eliminare a mirosului neplăcut de tutun cu ajutorul unor lucruri la îndemâna tuturor.

  

Dacă eşti fumător activ ştii foarte bine că, oricât ai aerisi camera, mirosul de tutun persistă. Chiar dacă pe piaţă există numeroase produse menite să elimine mirosurile neplăcute, trebuie să ştii că există metode mult mai eficiente de combatere a mirosului de tutun. Nu trebuie decât să le încerci. Oţetul amestecat cu apă Oţetul este foarte eficient când vine vorba de eliminarea mirosurilor neplăcute, astfel că ajută la înlăturarea mirosului de tutun.

Pune într-un recipient stil spay puţin oţet de mere şi puţină apă, apoi pulverizează prin camera în care s-a fumat. De asemenea, oţetul diluat în apă poate fi folosit şi la curăţarea covoarelor, atunci când încerci să scapi de mirosul de ţigară. Amestecul de oţet şi apă îl poţi pulveriza şi în maşină, dacă obişnuiţi să fumaţi în ea.

Citiți articolul integral pe Adevărul.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Pierdut anexa la certificat SC Baby Beef SA Pașcani

Redacția

Știrile ATV 23 Februarie 2018

Redacția

Trupul reginei Nefertiti ar fi în mormântul lui Tutankhamon

Redacția
Încarcă...