RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cum proiectează Volkswagen mașinile electrice pentru un viitor sustenabil. Modelul ID. 3, o premieră mondială (P)

Să ajuți planeta fără să renunți la confortul tău este posibil dacă faci alegerile potrivite. Auzim tot mai des vorbindu-se despre sustenabilitate: alimentație sustenabilă, produse de îngrijire a pielii, accesorii, mijloace de transport sustenabile. TOTUL trebuie să fie sustenabil. Marile companii, de la industria auto până la cea alimentară sau cosmetică, își iau angajamente în direcția sustenabilității. Dar, până la urmă, ce este ea, sustenabilitatea?

Ce înseamnă sustenabil

Conform definiției, sustenabilitatea este capacitatea omului de a susține o viață de calitate pe termen lung, fără a epuiza resursele naturale de care dispune planeta. Pentru că, ne place sau nu, acestea sunt limitate, iar noi avem datoria să ne asigurăm că și generațiile viitoare vor beneficia ele.

Impactul nostru asupra mediului

  

Tot ce facem, ceea ce mâncăm, modul cum gătim, bem sau ne spălăm are impact asupra mediului. Emisiile de CO2, risipirea resurselor (de exemplu, consumul excesiv de apă de la robinet sau de produse de origine animală), deșeurile și multe alte lucruri de care nici nu suntem în totalitate conștienți afectează iremediabil planeta.

De la mic la mare, scriem împreună povestea sustenabilității

Întotdeauna ne este mai simplu să ne descotorosim de vină și să-i responsabilizăm pe alții pentru lucrurile care merg prost.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Noul SUV electric Peugeot E-5008: autonomie maximă de 660 km

Redacția

Ciucă, mesaj de Ziua Minorităţilor Naţionale: Guvernul şi instituţiile statului au datoria să-şi fundamenteze acţiunile pe respect faţă de toţi cetăţenii României

Redacția

Simptomele ADHD-ului la copii și adulți

Redacția
Încarcă...