RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

CSM Kosarom va juca contra SCM Petrotub Roman în Turul III din Cupa României

Federaţia Română de Fotbal a stabilit marți, 6 august, programul jocurilor fazei a III-a a Cupei României-Timişoreana, ediţia 2013-2014. Meciurile vor avea loc marţi, 13 august 2013, de la ora 17:30, şi vor aduce faţă în faţă 35 de echipe calificate din faza a II-a şi celelalte 3 formaţii retrogradate din Liga a II-a, ediţia 2012-2013.

 

  

 Echipa locală, CSM Kosarom se va deplasa la Roman pentru a juca împotriva echipei Petrotub din localitate. Romașcanii evoluează în aceeași Ligă și serie cu echipa antrenată de Vasile Simionaș, mai exact Liga a III a, Seria I și au terminat sezonul trecut pe locul 7 cu 32 puncte acumulate în 22 partide disputate.

 Cheltuielile de organizare a jocurilor se efectuează de cluburile gazdă, iar după scăderea cheltuielilor de organizare, suma rămasă din beneficiul net se va repartiza în mod egal ambelor echipe. Beneficiul echipei vizitatoare va fi achitat în maxim 15 zile de la data disputării jocului. Dacă din încasări nu rezultă beneficiu, fiecare club va suporta în mod egal acoperirea cheltuielilor de organizare. Indemnizaţiile de arbitraj la jocurile din Cupa României – Timişoreana sunt:

Pentru faza III îndemnizaţiile vor fi conform nivelului la care evoluează echipa gazdă:

Liga a 4-a
Arbitru – 422 RON
Arbitru asistent (1 şi 2) – 372 RON
Total – 1166 RON

Liga a 3-a
Arbitru – 957 RON
Arbitru asistent (1 şi 2) – 745,24 RON
Total – 2447,48 RON

Indemnizaţiile de mai sus sunt brute, dar includ TVA. Echipele de Liga a III-a vor depune plata aferentă facturii emisă de Comisia Centrală a Arbitrilor, în contul acesteia, pentru jocul respectiv.

În caz de litigiu, competenţa soluţionării aparţine Comisiei de Disciplină a FRF.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Gabriela Szabo, demisă de la conducerea CSM București. Nicușor Dan trimite Corpul de Control

Redacția

Azi a luat startul Cupei Municipiului Pașcani la Tenis de Câmp

Răzvan Grecu

Victorie frumoasă pentru CFR Cluj cu Slavia Praga, în Europa Conference League. FCSB, umilită pe Arena Națională

Redacția
Încarcă...