RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cristiano Ronaldo este noul jucător al echipei saudite Al-Nassr. Portughezul devine cel mai bine plătit sportiv din lume

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a semnat cu clubul saudit Al-Nassr un contract valabil până în 2025, potrivit BBC. În această perioadă, fotbalistul portughez va câștiga aproximativ 200 de milioane de euro pe sezon, sumă în care sunt incluse și bonusurile din publicitate, astfel că a devenit cel mai bine plătit sportiv al planetei.

„Istoria se scrie. Acesta este un transfer care, nu doar că va inspira clubul nostru să obțină un succes mult mai mare decât până acum, dar va inspira și campionatul nostru, națiunea și următoarele generații, băieți și fete, care să devină cele mai bune versiuni ale lor. Cristiano, bine ai venit în noua ta casă”, au scris cei de la Al-Nassr pe Instagram, potrivit digisport.ro.

Pe lângă contractul de fotbalist, Cristiano Ronaldo a semnat și un contract până în 2030 pentru a deveni ambasador al Arabiei Saudite în demersul pentru organizarea unei Cupe Mondiale.

În Arabia Saudită, Al-Nassr ocupă locul doi, cu 23 de puncte, la două lungimi în spatele celor de la Al-Shabab. 

  

Căpitanul Portugaliei era liber de contract după ce a părăsit Manchester United în urma unui interviu scandalos în care a criticat clubul.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Biserica Ortodoxă, critici la adresa partidului extremist AUR: ”Temele creștin-conservatoare sunt rupte xenofob de spiritul Europei/ Ultranaționalismul exacerbat este confundat cu patriotismul echilibrat/ Amestecarea nătângă a religiei cu politica a făcut deja prea multe victime”

Redacția

Armata ucraineană susține că Rusia şi-ar pregăti retragerea din Herson

Redacția

Mărturia unui taximetrist ieșean, voluntar în Anglia: „Sunt foarte expus și sunt sigur sută la sută că mă voi infecta”

Redacția
Încarcă...