RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Crin Antonescu:„Niciodată nu am văzut atâta ostilitate între două partide câtă există, de fapt, între PNL şi USR astăzi”

“Se vorbeşte despre refacerea coaliţiei cu USR. Personal, cred că asta e o variantă înfundată. (…) Niciodată nu am văzut sau nu am simţit atâta ostilitate între două partide câtă există, de fapt, între PNL şi USR astăzi. Şi mă tem că, şi în ipoteza în care această coaliţie s-ar putea reface conjunctural, sub diverse presiuni în acest moment, ea nu are cum să dureze pentru că acolo, în interior, conflictele sunt fundamentale.”,  a afirmat Crin Antonescu, miercuri seară, la Digi 24.

Fostul preşedinte al PNL a aduăgat că în partid există o „îndoială majoră” în legătură cu capacitatea actului de guvernare la parteneri posibili sau foşti parteneri din USR. „Vezi guvernarea anului 2016, vezi guvernarea recentă la Ministerul Sănătăţii, vezi experienţele aproape traumatizante de pe la primăriile Sectorului 1 din Capitală sau Primăria Timişoara.”, a explicat Crin Antonescu.

El a susţinut că argumentul conform căruia cele două formaţiuni politice sunt ambele de dreapta “nu stă în picioare”, afirmând că “nimeni nu poate da un sigur element prin care USR să fie definit ca partid de dreapta”. 

Antonescu crede că că Nicolae Ciucă este “o propunere interesantă, bună, dătătoare de speranţe” şi consideră că trebuie “să i se dea mai multă negociere pentru a explora variante”.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Salariul minim crește la 3.000 de lei de la 1 ianuarie / Cât va lua angajatul în mână, dar și cei din construcții și agricultură

Redacția

PNL Timiş, reacție după ce Dominic Fritz a criticat Guvernul pentru măsurile de austeritate impuse primăriei: ”În campania electorală din 2020 striga din toate puterile că trebuie reduse cheltuielile publice”

Redacția

VIDEO Simona Halep, cea mai frumoasă lovitură a lunii ianuarie în circuitul WTA

Redacția
Încarcă...