NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Crin Antonescu:„Niciodată nu am văzut atâta ostilitate între două partide câtă există, de fapt, între PNL şi USR astăzi”

“Se vorbeşte despre refacerea coaliţiei cu USR. Personal, cred că asta e o variantă înfundată. (…) Niciodată nu am văzut sau nu am simţit atâta ostilitate între două partide câtă există, de fapt, între PNL şi USR astăzi. Şi mă tem că, şi în ipoteza în care această coaliţie s-ar putea reface conjunctural, sub diverse presiuni în acest moment, ea nu are cum să dureze pentru că acolo, în interior, conflictele sunt fundamentale.”,  a afirmat Crin Antonescu, miercuri seară, la Digi 24.

Fostul preşedinte al PNL a aduăgat că în partid există o „îndoială majoră” în legătură cu capacitatea actului de guvernare la parteneri posibili sau foşti parteneri din USR. „Vezi guvernarea anului 2016, vezi guvernarea recentă la Ministerul Sănătăţii, vezi experienţele aproape traumatizante de pe la primăriile Sectorului 1 din Capitală sau Primăria Timişoara.”, a explicat Crin Antonescu.

El a susţinut că argumentul conform căruia cele două formaţiuni politice sunt ambele de dreapta “nu stă în picioare”, afirmând că “nimeni nu poate da un sigur element prin care USR să fie definit ca partid de dreapta”. 

Antonescu crede că că Nicolae Ciucă este “o propunere interesantă, bună, dătătoare de speranţe” şi consideră că trebuie “să i se dea mai multă negociere pentru a explora variante”.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Tăieri ilegale de păduri: Jurnalistul Mihai Dragolea a fost bătut crunt în timp ce filma un documentar / Un inginer silvic a fost spitalizat / Ne-au strigat doar “vă omor, vă omor”, fără să zică nimic

Redacția

Proxenet din Galaţi, trimis după gratii

Redacția

Șeful PNL Constanța, care a votat pentru negocierile cu PSD, despre noul guvern PNL-PSD: ”Nu sunt fericit, nici împăcat. Pe plan local continuăm colaborarea cu USR”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site