NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

CP: Senator PSD – Sorin Constantin Lazăr: Violența în penitenciarele din România

Auzim tot mai des de cazuri de violenta in penitenciarele din Romania. Acest fapt se datoreaza atat neglijentei angajatilor penitenciarelor, cat si conditiilor minime de siguranta impuse in cazul vizitatorilor.

 

Un exemplu concludent de astfel de institutie il reprezinta Penitenciarul de Maxima Siguranta din Iasi, unde in decurs de zece zile au avut loc doua astfel de incidente, mai exact, doi detinuti au fost injunghiati cu obiecte ascutite de catre colegi, necesitand serioase ingrijiri medicale.

  

Avand in vedere cele expuse mai sus, va rog sa imi comunicati care sunt masurile pe care intentionati sa le luati fata de cei ce se vor dovedi vinovati de neglijenta in astfel de cazuri si care considerati ca sunt masurile necesare pentru sporirea sigurantei detinutilor si imbunatatirea controlului vizitatorilor din penitenciare, asftel incat introducerea obiectelor cu grad ridicat de periculozitate sa fie imposibila si evenimentele de genul celor prezentate sa fie evitate, se arată într-un comunicat de presă primit pe adresa redacției noastre.   

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Florin Constantinescu a participat la dezbaterea „Republica Moldova în contextul Summit-ului Parteneriatului Estic de la Vilnius”

Redacția

Marius Pintilie – noul primar al Pașcaniului!

Răzvan Grecu

Proiectul privind data alegerilor locale – dezbătut astăzi de Camera Deputaţilor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site