RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

CP: Senator PSD – Sorin Constantin Lazăr: Violența în penitenciarele din România

Auzim tot mai des de cazuri de violenta in penitenciarele din Romania. Acest fapt se datoreaza atat neglijentei angajatilor penitenciarelor, cat si conditiilor minime de siguranta impuse in cazul vizitatorilor.

 

Un exemplu concludent de astfel de institutie il reprezinta Penitenciarul de Maxima Siguranta din Iasi, unde in decurs de zece zile au avut loc doua astfel de incidente, mai exact, doi detinuti au fost injunghiati cu obiecte ascutite de catre colegi, necesitand serioase ingrijiri medicale.

  

Avand in vedere cele expuse mai sus, va rog sa imi comunicati care sunt masurile pe care intentionati sa le luati fata de cei ce se vor dovedi vinovati de neglijenta in astfel de cazuri si care considerati ca sunt masurile necesare pentru sporirea sigurantei detinutilor si imbunatatirea controlului vizitatorilor din penitenciare, asftel incat introducerea obiectelor cu grad ridicat de periculozitate sa fie imposibila si evenimentele de genul celor prezentate sa fie evitate, se arată într-un comunicat de presă primit pe adresa redacției noastre.   

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Pășcănenii au spus “Da” îndemnului președintelui pe tema referendumului pe justiție

Marius Parteni

Mai mulți parlamentari de la PSD și AUR au fost prinși în flagrant azi-noapte în timp ce votau la două mâini

Redacția

Piedone, păzit de un ditamai bodyguard-ul cu ceafa groasă la procesul „Colectiv”. Doar primarii PSD au bodyguarzi, Băluță are patru lângă el

Redacția
Încarcă...