RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

COVID face ravagii în Camera Deputaților: 11 îmbolnăviri până în prezent

Unsprezece cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în rândul angajaţilor Camerei Deputaţilor, iar toate persoanele aflate în această situaţie urmează procedurile necesare legale în vigoare, au anunţat marţi reprezentanţii forului legislativ, relatează Agerpres.

Camera Deputaţilor păstrează şi respectă, în continuare, măsurile de prevenire şi combatere a răspândirii virusului SARS-CoV-2, iar personalul de specialitate, tehnic şi administrativ asigură, în condiţii optime, procedurile necesare derulării activităţii legislative, arată sursa citată.

Precizările Camerei vin în contextul informaţiilor apărute în mass-media referitoare la faptul că Parlamentul s-ar închide parţial.

„La Camera Deputaţilor sunt înregistrate, în prezent, 11 cazuri de infectare cu COVID-19 în rândul angajaţilor, toate persoanele aflate în această situaţie urmând procedurile necesare legale în vigoare. Toate structurile instituţiei şi-au stabilit, încă din luna martie, un program de lucru decalat, care permite evitarea aglomeraţiei, şi o mare parte dintre angajaţi au optat pentru posibilitatea de a lucra de la domiciliu”, menţionează sursa citată.

  

Totodată, Camera transmite că informaţia potrivit căreia organele abilitate ar fi acordat amenzi personalului pentru nepurtarea măştilor de protecţie este eronată, până în acest moment nefiind înregistrată nicio amendă pentru o astfel de situaţie.

ziarul de iasi

Related posts

Nelu Tătaru, precizări despre vaccinarea anti COVID-19: „Armata va fi implicată!“

Redacția

Minorii nu vor mai avea voie să cumpere băuturi energizante. Acestea vor fi scoase și din automate

Redacția

Cum ne protejăm împotriva infecţiilor cauzate de înţepăturile ţânţarilor

Redacția
Încarcă...