RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cotnari donează 10% din profitul sau Spitalului Clinic de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” Iaşi

Cotnari doneaza 10% din profitul sau Spitalului Clinic de Boli Infectioase „Sfanta Parascheva” Iasi, pe baza votului publicului din cadrul campaniei #pentruoameni#pentrubine, desfasurata intre 1.04-30.04.2020

COTNARI, unul dintre cei mai mari producători de vinuri cu denumire de origine controlată din Europa si unul dintre liderii pietei de profil din Romania, a desfasurat campania #pentruoameni#pentrubine, in cursul lunii aprilie.

Campania, care a fost sustinuta de un spot TV si materiale in mediul online, si-a propus sa anunte decizia Cotnari de a dona 10% din profit pentru lupta medicilor cu pandemia generata de virusul Covid 19.

Publicul a fost invitat sa viziteze websiteul www.cramelecotnari.ro pentru a alege care spital din Romania are cea mai mare nevoie de  ajutor financiar, in acesta perioada dificila pentru intreaga noastra societate.

  

Din totalul voturilor exprimate de catre vizitatorii website-ului, 65% au indicat Spitalul Clinic de Boli Infectioase „Sfanta Parascheva” din Iasi ca fiind beneficiarul campaniei.

“Cotnari este un loc in care oamenii se ajuta mereu unii pe ceilalti. La noi nu este doar un loc de munca, ci o comunitate care s-a cladit prin incercari repetate de-a lungul anilor. In acest moment greu pentru noi toti, ne bucuram sa putem ajuta un spital important al Romaniei. 

Multumim medicilor pentru eforturile imense din aceste zile, dar si tuturor celor care au ales sa participe in campania noastra”, a declarat Constantin Deleanu, Presedintele Companiei Cotnari.

Campania “#pentruoameni#pentrubine” vine sa completeze donatia de 50 000 lei facuta de Cotnari SA in cursul lui martie aceluiasi spital din Iasi. 

BZI

Related posts

2 din 5 studenți abandonează facultatea în primul an. Există însă și specializări la care aproape nimeni nu renunță (studiu)

Redacția

Supravieţuitori ai Holocaustului, decoraţi de preşedintele Iohannis

Redacția

Victorii clare în primele două sferturi de finală ale Champions League: Manchester City învinge Bayern Munchen cu 3-0, Inter câștigă în deplasare la Benfica cu 2-0

Redacția
Încarcă...