RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Costică Pânzaru a câștigat concursul pentru ocuparea funcției de manager al Spitatului Municipal de Urgență Pașcani! Vezi ce note a luat acesta!

Astăzi s-au afișat rezultatele finale ale concursului organizat pentru ocuparea funcției de manager al Spitatului Municipal de Urgență Pașcani. Conform anunțului publicat pe site-ul instituției câștigător a fost declarat singurul candidat: Costică Pânzaru, actualul manager al spitalului.

 

Acesta a obținut nota finală de 9,91. Concursul a constat în trei probe. Una de eligibilitate a dosarelor depuse de candidați, a doua constând în evaluarea proiectului de management, iar a treia a avut în vedere evaluarea abilităților manageriale.

  

 

Astfel, comisia a stabilit că proiectul prezentat de doctorul Costică Pânzaru a fost unul perfect și l-au notat cu 10, în timp ce calitățile manageriale ale acestuia au fost apreciate cu nota 9,81.

Related posts

În atenția persoanelor care prezintă simptomele infecției cu coronavirus!

Redacția

Arhiepiscopia Bucureștilor anunță că pune la dispoziție capele pentru păstrarea temporară a trupurilor celor decedați de Covid-19, după ce morgile au devenit insuficiente

Redacția

Femeie transferată la ‘Sfântul Spiridon’ după ce a suferit arsuri pe 35% din corp

Redacția
Încarcă...