NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Copil de 9 ani luat cu salvarea, bătut crunt de iubitul mamei, iar femeia a spus că băieţelul s-a lovit singur. De fapt, bărbatul îi bătuse pe amândoi

Un copil de 9 ani a fost luat cu salvarea de acasă şi dus la spital, după ce a fost bătut de iubitul mamei sale. Cand a ajuns la spital, femeia a spus că micuţul s-a lovit singur. De fapt, bărbatul îi bătuse pe amândoi.

Tânărul îi bătuse pe amândoi

Polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Pietrari informează că au reținut pentru 24 de ore un bărbat de din Bărbătești, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

„Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la o faptă de violență în familie, după ce o femeie din comuna Bărbătești a solicitat o ambulanță pentru fiul ei de 9 ani, despre care a declarat că s-a autoaccidentat. Din cercetările efectuate polițiștii au stabilit că fiul de 9 ani al femeii, ar fi fost agresați fizic de către concubinul acesteia, un bărbat de 31 de ani, rezultând rănirea acestuia”, informează autorităţile.

A fost emis un ordin de protecție provizoriu, bărbatul fiind evacuat din locuința comună, iar la data de 26 ianuarie, în urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea bărbatului pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

  

Bătăuşul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru dispunerea de măsuri legale.

observator

Advertisements

Related posts

Încă o afecţiune pe lista celor cu risc de dezvoltare a complicaţiilor în caz de infectare cu COVID-19

Redacția

Reportaj cu camera ascunsă. Cum sunt respectate noile reguli în mall

Redacția

Incepe o noua editie a Programului Rabla

Redacția
Încarcă...