NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Controalele anuntate de ANAF i-au panicat pe romanii bogati. Oamenii incearca sa isi aminteasca de unde au milioanele de euro

De cand au auzit ca inspectorii verifica marile averi, bogatii Romaniei au inceput sa se pregateasca pentru o eventuala vizita a Fiscului.

 

Potrivit firmelor de audit si a avocatilor, numarul celor care le solicita consultanta a crescut de doua-trei ori. Oameni cu averi mari isi cauta acum toate chitantele si facturile pentru masini, iahturi sau vile.

Anuntul ca marile averi au intrat in vizorul Fiscului a fost suficient ca oamenii cu bani sa se intrebe daca nu sunt si ei pe lista inspectorilor ANAF.

Gabriel Biris, avocat taxe si impozite: “Clientii nostri au inceput sa ne intrebe din ce in ce mai des ce au de facut? Vazand si agresivitatea din ultima perioada a autoritatilor de control oamenii au devenit ingrijorati, nu neaparat in legatura cu primul milion, nu ma intreba cum am facut primul milion.”

Si asta pentru ca, spun avocatii, eventualele nereguli comise de unii romani cand au facut primul milion s-au prescris demult. Acum trebuie sa fie atenti si sa pregateasca documentele pentru masini, iahturi sau vile.

Citește articolul integral pe StirileProTV.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Știrile Atv 13 August 2019

Redacția

Teodorovici: Formularul 600 nu mai trebuie depus

Redacția

Caz dramatic în Suceava: O tânără a cărei familie a refuzat transfuzia de sânge din motive religioase a murit la spital

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site