RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Contre politice pe tema reparării acoperișului de la sala de sport a Colegiului ”Mihail Sadoveanu”

Reabilitarea acoperișului sălii de sport de la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu” a fost subiect de contre între fosta administrație și actuala. Discuțiile au fost purtate în ședința de Consiliu Local de astăzi și întrebările pe acest subiect au fost adresate de Gabriela Nedelcu, fostul viceprimar al municipiului și Dumitru Pantazi, fostul primar.

Cei doi au dorit să afle de ce proiectul de reabilitare a acoperișului sălii de sport a fost scos de pe lista de investiții, deși proiectul tehnic a fost aprobat de legislativul local.

„Ați scos de pe lista de investiții fără nicio explicație obiectivul reabilitare acoperiș sala de sport Colegiul Național „Mihail Sadoveanu„. Sunt indicatorii tehnico economic votați în Consiliu Local, nu știu cum justificați scoaterea ei. Am propus de la transporturi să se ia 195.000 de lei pentru a se finanța acest obiectiv. Renunțăm la un tractor. Într-adevăr la Gospodăria Comunală este nevoie de tractor nou, dar considerăm ca anul acesta se achiziționează unul și la anul altul”, a propus Gabriela Nedelcu, consilier din partea PSD.

„Vin cu următoarea de întrebare, acest proiect cu studiu de fezabilitate a apărut pe lista de investiții. De ce s-a scos?,” a întrebat Dumitru Pantazi, fostul primar al Municipiului Pașcani.

  

În replică primarul Marius Pintilie le-a reamintit celor doi că și ei au scos în anii trecuți de pe lista de investiții obiective aprobate de Consiliul Local. Exemplele date au fost zidul lacului Peștișorul, sensul giratoriu de la spital și reabilitarea străzii Kogălniceanu.

„Strada Kogălniceanu care a fost în anii din urmă pe lista de investiții, cum a dispărut domnule consilier? Zidul de la Peștișorul care a fost votat în Consiliul Local cum a dispărut de pe lista de investiții din anii din urmă? Sensul giratoriu de la spital care a fost votat în Consiliul Local, cum a dispărut? Sensul giratoriu, în primul mandat a fost votat pentru 500.000 lei. Astăzi suntem pe un buget mai mic și nu puteam să pun un proiect de un milion de lei cu o bugetare mai mică de această sumă. Asta este situația. Să pun 500.000 de lei, ce să fac? Bugetul acesta este unul realist, eu nu pot să promit că o să fie lapte și miere. Dumneavoastră puteți să veniți în Consiliu Local cu un amendament când vor fi bani,” a dat replica primarul Marius Pintilie.

Related posts

Noi modificari pentru legea anti-fumat! Acestea deja au fost aprobate de Senat

Redacția

Axa rutieră strategică 3 Neamţ – Bacău va fi modernizată

Redacția

ApaVital mărește prețurile de la 1 iulie

Redacția
Încarcă...