RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Contractul pentru modernizarea Colegiul Tehnic CF ”Unirea” Pașcani a fost semnat astăzi

Primăria Pașcani a semnat astăzi contractul de execuție a lucrărilor pentru obiectivul de investiție “Renovare Colegiul Tehnic CF Unirea Pașcani, Corp C3 și C4”. Firma care va executa lucrarea, trebuie să finalizeze lucrările în termen de 9 luni de zile, de la momentul emiterii ordinului de începere.  

Procedura de achiziție publică a fost una complicată în opinia administratorului public Claudiu Bodoașcă. Ea a durat 10 luni de zile, dat fiind faptul că au fost cinci ofertanți înscriși, și multe constestații.

“Valoarea contractului de execuție lucrări este de 11.791.903,89 lei, TVA inclus și este finanțat din fonduri europene prin PNRR. Termenul de finalizare a lucrărilor este de 9 luni de la data emiterii Ordinului de începere a lucrărilor”, a anunțat Claudiu Bodoașcă, administratorul public al Primăriei.

Precizăm faptul că în această săptamâna, luni, 8 iulie, a fost semnat de către constructor și contractul de execuție lucrări pentru obiectivul de investiție – CREȘTEREA EFICIENȚEI ENERGETICE ȘI GESTIONAREA INTELIGENTĂ A ENERGIEI ÎN CLĂDIREA LICEULUI TEHNOLOGIC ECONOMIC ”NICOLAE IORGA”.

  

Valoarea contractului de execuție lucrări este de 7.321.146,71 lei, TVA inclus și este finanțat tot din fonduri europene prin PNRR. Termenul de finalizare a lucrărilor este de 12 luni de la data emiterii Ordinului de începere .

Related posts

Profesorii nervoși vor fi trimiși în fața unei comisii de medici, dacă elevii sau părinții le reclamă comportamentul

Redacția

Concursurile şcolare cu taxă, INTERZISE în şcoli

Redacția

Trofeul festivalului regional « De la moșii noștri am învățat », câștigat de elevii de la Miron Costin Pașcani

Redacția
Încarcă...