NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Continuă acțiunile polițiștilor pășcăneni în piețele agroalimentare și târgurile din comunele limitrofe

Miercuri, 20 august,  polițiști ai Poliției Municipiului Pașcani şi Secţia 6 poliţie rurală Paşcani au acţionat în târgul săptămânal din Com. Heleşteni, jud. Iaşi, cât şi în pieţele agroalimentare din Paşcani pentru prevenirea faptelor ilicite de comerţ și prevenirea infracţionalităţii stradale.

Totodată polițiștii rutieri au fost prezenți pe DJ 208 şi DN 2 pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea evenimentelor rutiere.

Cu această ocazie au fost verificați 11 agenți economici și 9 vânzători ambulanți, au fost legitimate 27 de persoane, controlate 31 de autovehicule, 10 atelaje hipo și bicicliști, iar  7 conducători auto testați cu aparatul alcooltest.

  

A fost constatată o infracțiune în flagrant și aplicate 43 de sancțiuni contravenționale (din care 36 la regimul circulației, 18 fiind pentru viteză neregulamentară). Valoarea amenzilor aplicate este de 9110 lei.

Exemple:

– O. Constantin, de 59 ani, din mun. Iaşi, Jud. Iaşi a fost depistat conducând un autoturism cu viteza de 95 km/h control radar. A fost sancţionat cu amendă în valoare de 810 lei;

– în târgul din com. Heleşteni a fost depistat M. Vasile din oraş Tg. Frumos, jud. Iaşi, care comercializa legume şi fructe având un cântar ce nu era avizat metrologic. A fost sancţionat conform Legii 12/1990.

IPJ IAȘI

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Acțiune de verificare a tonajului camioanelor în zona Pașcaniului. Au fost aplicate amenzi usturătoare

Redacția

Minorul din Todirești implicat într-un accident rutier a încetat din viață

Oana Cordoneanu

Un bătrân din Valea Seacă nu s-a lăsat păcălit de un infractor care îi cerea bani prin metoda “accidentul”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site