NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Consiliul Naţional al PNL se reuneşte pentru a aproba modificarea Statutului, astfel încât unele şedinţe să poată avea loc online

Propunerea nu vizează şedinţele în care trebuie să se ia decizii prin vot secret, deci nici Congresul. Înaintea Consiliului Naţional, echipa care-l susţine pe premierul Florin Cîţu a convocat o şedinţă a Biroului Politic Naţional.

”În temeiul alin. 3 al art. 85 din Statutul PNL, la solicitarea membrilor BPN, se convoacă şedinţa BPN, în data de 18 septembrie 2021, ora 10:00, în sala Grupului PNL din Camera Deputaţilor”, au transmis liberalii din aripa Cîţu.  

Aceştia au precizat că şedinţa are ca punct pe ordinea de zi modificarea Statutului.  

Acelaşi subiect va fi dezbătut şi de către Consiliul Naţional al PNL care se reuneşte, de la ora 12.00, la Palatul Parlamentului, Sala Alexandru Ioan Cuza.  

  

În 3 septembrie, după şedinţa BPN, Ludovic Orban anunţa că s-au dezbătut modificări ale Statutului.  

”Am dezbătut propunerile de modificare a Statutului PNL. A fost o dezbatere serioasă, în care, practic, am adoptat câteva propuneri. A fost adoptată posibilitatea organizării, în situaţii excepţionale, a şedinţelor forurilor de conducere statutară a PNL în sistem online, cu o singură excepţie, evident, acele foruri statutare în care se iau decizii prin vot secret. Ştiu că a circulat foarte mult zvonul că sunt unii care vor să organizeze Congresul online,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Modificarile din Codul Rutier ii lasa someri. Tinerii la care autoritatile nu s-au gandit

Redacția

Românii încadrați în grupa I de muncă se pot pensiona cu șase luni mai devreme

Redacția

Lovitura pentru agricultorii romani. AMENZI uriase daca vand teren fara sa anunte vecinii

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site