NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Consilierii puși să decidă dacă elevii Centrului de Excelență pot studia în sălile de clasă ale școlii Ion Creangă

Coordonatorul Centrului de Excelență Iași așteaptă din partea primarului și Consiliului Local un răspuns favorabil la cererea prin care solicită mutarea activităților didactice ale acestei organizații în trei săli de clasă de la Școala Ion Creangă. Decizia în acest caz va aparține consilierilor locali, conform răspunsului primit de la Primăria Pașcani de postul nostru de televiziune, în urma demersurilor făcute.

 ”Pentru şedinţa Consiliului Local al Municipiului Paşcani – din luna octombrie 2012, este prevăzut pe ordinea de zi şi Proiectul de Hotărâre cu privire la alocarea a 3 săli de clasă din incinta fostei şcoli generale – Şcoala Ion Creangă Paşcani”, se arată în acesta.

Advertisements

Vasile Sorohan, coordonatorul CEX Iași, a spus săptămâna trecută la postul nostru de televiziune că așteaptă un răspuns favorabil din partea consilierilor, astfel încât elevii să desfășoare cursurile în aceeași locație. Până în prezent acestea se desfășurau la Colegiul Național Mihail Sadoveanu și în celelalte unități școlare ce aveau copii la acest centru.    

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Miercuri şi joi are loc repartiţia posturilor de la titularizare

Redacția

Cîmpeanu anunţă “acorduri fără precedent” cu studenții, inclusiv pe o reducere de 65% la tren. Studenții spun că sunt indignaţi

Redacția

Raport îngrijorător despre alfabetizarea elevilor români – 42% dintre ei sunt în zona „nefuncţional”, 47% în zona „minim funcţional” şi doar 11% în zona „funcţional”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site