NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Consiliu de Administrație la Casa de Cultură. Discuții aprinse pe modul cum au fost cheltuiți banii din bugetul instituției

În ședința ordinară din luna octombrie pe masa de lucru a consilierilor locali se va regăsi un proiect de hotărâri cu privire la înființarea unui Consiliu de Administrație la nivelul Casei Municipale de Cultură.

”Pentru şedinţa Consiliului Local al Municipiului Paşcani – din luna octombrie 2012, este prevăzut pe ordinea de zi şi Proiectul de Hotărâre cu privire la aprobarea componenţei Consiliului de Administraţie al Casei Municipale de Cultură Mihail Sadoveanu”, se arată într-un comunicat de presă trimis redacției de purtătorul de cuvânt al aceiași locație.

Ideea înființării acestui consiliu a apărut în ședința operativă de luni, 22 octombrie. Directorul Casei Municipale de Cultură a solicitat conducerii Primăriei fonduri pentru susținerea activităților culturale din cadrul Zilelor Mihail Sadoveanu din acest an. Răspunsul a fost unul negativ. Viceprimarul Vasile Axinte a indicat ca sursă de finanțare bugetul Casei de Cultură, în care erau prevăzute aceste manifestări.

  

Cum conducerea unității de cultură s-a plâns că nu mai sunt bani pentru evenimente, viceprimarul a spus că se impune o verificare. Așa s-a stabilit că la nivelul instituției nu funcționează un Consiliu de Administrație, care să aprobe toate activitățile instituției.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Învăţământul obligatoriu ar putea începe chiar cu grădiniţa

Redacția

Rezultate deosebite obținute de elevii Colegiului Tehnic C.F. “Unirea” la concursurile școlare

Redacția

Ce-nsemna să fii medic în Imperiul Roman

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site