RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierii locali convocați în ședință extraordinară

Consilierii locali au fost convocați de primarul Dumitru Pantazi într-o ședință de Consiliul Local pentru luni, 16 septembrie. Procedura este una extraordinară, iar pe ordinea de zi se află un singur proiect ce privește desemnarea administratorului special al Prest Serv Apa S.A. care să conducă societatea pe parcursul procedurii de insolvență.

 

  

Judecătorii Tribunalului Iași au admis cererea formulată de PSA. Lichidatorul judiciar desemnat este Management Reorganizare Lichidare SPRL, aceeași societatea care se ocupă de falimentul RAGCL.

Următorul termen din acest proces este stabilit pentru data de 4 octombrie. Până la acea dată trebuie realizată inventarierea bunurilor și trebuie înștiințați creditorii. De asemenea, lichidatorul judiciar are obligația de a întocmi un raport asupra cauzelor și împrejurărilor care au dus la apariția insolvenței.

„Fixează termenul limită pentru depunerea creanţelor la data de 23.08.2019. Fixează termenul limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea şi publicarea tabelului preliminar al creanţelor la data de 02.09.2019. Fixează termenul pentru afişarea tabelului definitiv al creanţelor la data de 27.09.2019. Fixează şedinţa adunării creditorilor la data de 06.09.2019, ora 10:00, la sediul lichidatorului judiciar şi convoacă creditorii debitoarei, prilej cu care se va pune în discuţie confirmarea desemnării acestuia şi onorariul provizoriu. Dispune trimiterea, de îndată și, în orice caz, cu cel puțin 10 zile înainte de împlinirea termenului limită pentru înregistrarea cererilor de admitere a creanțelor, a notificărilor arătate mai sus către toți creditorii”, se arată în motivarea judecătorilor.

Related posts

Trenuri suplimentare către cele mai aglomerate destinații în perioada Sărbătorilor de Paște

Redacția

Directorul CLP Ecoserv SRL, după primele intervenții ca urmare a ninsorilor (Foto)

Marius Parteni

Propunere pentru suplimentarea panourilor de baschet în Parcul Peștișorul

Marius Parteni
Încarcă...