NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Congresul USR PLUS din 2 şi 3 octombrie se va desfăşura în sistem hibrid, fizic şi online, cu respectarea măsurilor de protecţie

La eveniment vor participa doar persoane vaccinate, conform unei decizii din iulie a Biroului Naţional, dar în având în vedere situaţia epidemiologică şi restricţiile de organizare a evenimentelor publice, USR PLUS îşi asumă respectarea regulilor şi a decis organizarea congresului în sistem hibrid.

Astfel, în prima zi a congresului vor fi prezenţi la Romexpo copreşedinţii USR PLUS, membrii Biroului Naţional, echipele care candidează la Biroul Naţional şi vor susţine prezentări, invitaţi internaţionali, comisia electorală, staff-ul tehnic şi presa. În sală vor fi maxim 150 de persoane simultan, care vor respecta regulile de distanţare socială şi vor purta mască obligatoriu, conform sursei citate.

Cei 1.200 de delegaţi care vor vota la congres componenţa noului Biroul Naţional vor veni la locaţie împărţiţi pe fluxuri orare pentru a-şi exercita votul. Evenimentul de la Romexpo din 2 octombrie va fi transmis live integral, astfel încât toţi membrii USR PLUS să urmărească discursurile de la Romexpo. 

În a doua zi a congresului, 3 octombrie, dezbaterile privind modificarea statutului USR PLUS vor avea loc într-o şedinţă exclusiv online.

  

„USR PLUS reiterează mesajul de încurajare a vaccinării, singura soluţie pentru a învinge pandemia, şi face un apel la toate forţele politice să respecte regulile şi să transmită mesaje de responsabilitate pentru public”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Câte teste pentru coronavirus au fost operate în România

Redacția

Echipa Orban reînvie ideea „statului paralel”. Ce spun specialiştii

Redacția

Șoferul ieșean care a ucis această fetiță de 8 ani și a fugit de la locul tragediei, condamnat cu suspendare

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site