NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Concurs pentru ocuparea unei funcții de director în Pașcani, blocat din lipsa unei semnături

Se caută o firmă care să se ocupe de organizarea concursului pentru postul de manager al societății EcoSalubritate SA. Decizia a fost luată în ședința din luna decembrie, dar nu este pusă în aplicare.

În data de 21 decembrie, membrii Consiliului de Administrație al Eco Salubritate SA au aprobat hotărârea prin care să fie demarate procedurile pentru identificarea unei societăți care să se ocupe de organizarea concursului pentru postul de manager.

Decizia a fost luată doar de trei membri ai forului, întrucât managerul interimar, Leonard Ursu și președintele CA, Iulian Muraru, au lipsit.

  

După aprobarea hotărârii secretara CA de la EcoSalubritate, Irina Bucovanu, ar fi trebuit să elaboreze un anunț care să fie adus la cunoștința firmelor de specialitate. Acest lucru nu s-a întâmplat deocamdată întrucât președintele CA nu este de găsit să îl semneze.

Firma care va fi desemnată câștigătoare urmează să stabilească condițiile de concurs și data la care se va desfășura acesta. Menționăm faptul că mandatul actualului manager interimar va expira pe data de 15 februarie 2018.

Advertisements

Related posts

Secretul succesului: lucrezi la stat şi tragi contracte către firma ta. O echipă de la Apavital şi-a făcut propria afacere

Redacția

Ultimele noutăți legate de ediția a X-a, Zilele Municipiului Pașcani. Măsuri organizatorice adoptate

Marius Parteni

Grevă la Spitalul CF. Angajații nu și-au primit salariile, iar jumătate din bonurile de masă au fost tăiate. Directorul economic spune că nu sunt venituri proprii. Conducerea somată să găsească soluții, dacă nu să demisioneze (VIDEO)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site