RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Concurs Național la Colegiul „Unirea” din Pașcani

În perioada 15 iunie- 15 octombrie 2018 la Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea” Pașcani se derulează activitățile din cadrul Concursului Național Euroșcoala. Acesta a ajuns la a XI-a ediție, iar anul acesta deviza activităților este „Europa pentru noi”.

 

  

Sub această deviză concursul Euroșcoala își propune să implementeze proiecte de finațare europeană pentru ca toate comunitățile să conștientizeze avantajele pe care le poate avea.

„Uniunea Europeană alocă sume importante pentru dezvoltare și pentru recuperarea decalajelor dintre regiuni, cu toate acestea cetățenilor le lipsesc adesea informații privind modul în care politicile europene influențează viața lor personală și a comunității din care fac parte”, a declarat într-un comunicat de presă profesorul Iuliana Gordin, purtătorul de cuvănt de la Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea” Pașcani.

Concursul este organizat în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și Biroul de Informare al Parlamentului European în România (BIPE).

Related posts

UPDATE: Profesorul de la Şcoala Gâşteşti găsit beat la ore a fost suspendat din funcţie

Marius Parteni

Sute de candidați înscriși în cursa oficială pentru funcțiile vacante de director și director adjunct, în școlile și liceele din județ

Redacția

Un nou an școlar la Colegiul ”Mihail Sadoveanu”(VIDEO)

Redacția
Încarcă...