NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Concurs de desene online dedicat copiilor din Pașcani. Tablete și dulciuri oferite premii

Copiii din Pașcani vor fi sărbătoriți într-un mod altfel, în acest an, din cauza stării de alertă în care ne aflăm. Astfel, ei sunt invitați să participe la un concurs de desene online, cu premii. Tema este  „Copilăria într-un desen”, iar câștigătorii vor fi aleși în urma unei tombole.

”Dragi copii, Primăria Municipiului Pașcani în parteneriat cu Biblioteca Municipală “Leonard Gavriliu” Pașcani vă invită la concursul on-line de desene. Tot ce trebuie să faceți este să atașați desenul cu tema propusă până la data de 7 iunie, la comentarii, în cadrul evenimentului de pe pagina de Facebook –https://www.facebook.com/events/554462401795654/permalink/554462815128946/ De asemenea, nu uitați să treceți datele de identificare pe desen – nume, clasa în care sunteți și școala unde învățați. Fiecare copil se poate înscrie la concurs cu un singur desen”, conform Biroului de Presă din cadrul Primăriei Pașcani.

   Tombola va avea loc pe data de 9 iunie 2020, începând cu ora 12:00, transmisă în direct pe pagina de Facebook Primăria Pașcani. Premiul cel mare va fi câte unul pentru fiecare categorie de concurs, o tabletă.  Ridicarea acestuia va avea loc în perioada 15 – 19  iunie a.c., între orele 09:00 – 13:00, de la noul sediu al Bibliotecii Municipale, prin prezentarea desenului în original.

Categoriile concursului sunt preșcolari și clasa pregătitoare.

Clasele I – a II-a;

Clasele a III-a – a IV-a;

Clasele a V-a – a VI-a;

Clasele a VII-a – a VIII-a.

loading...
Advertisements

Related posts

Întâlnire cu producătorii agricoli din comuna Răchiteni

Teona Gherasim

Astăzi sărbătorim Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor

Redacția

Hram de Sfânta Maria în comuna Hălăucești

Diana Marcu
Încarcă...