NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Concluzia inspectorului pe Protecția Civilă din Primărie: Pășcănenii pot apela cu încredere la punctele de prim ajutor

Punctele de prim ajutor înființate pe raza municipiului Pașcani ca urmare a temperaturilor ridicate din această perioadă au fost inspectate astăzi de angajatul Primăriei pe probleme de Protecția Mediului.

Acesta a dorit să afle de la reprezentanții instituției unde au fost amenajate dacă ele sunt dispobinile cetățenilor și dotate cu apă precum și loc de odihnă. Concluzia inspectorului Vasile Colibă este aceia că orice cetățean poate apela la aceste puncte cu mare încredere.

Advertisements

Conform dispoziției emise de domnul primar toate acest puncte sunt funționabile. În toate există apă, plată sau minerală, măsuță și scaune. De asemenea, în piața Casei de Cultură acolo unde este amenajat cortul de la Fundația Ștefan cel Mare și Sfânt se acordă și prima ajutor de către un cadru medical. și în farmaciile din municipiu există persoanl de specialitate. Am dorit astăzi să le ducem la fiecare punct apă, dar nu a fost necesar. Primăria mulțumește tuturor celor care au înțeles să ia aceste măsuri”, ne-a declarat Vasile Colibă, inspector Protecția Mediului în Primăria Pașcani.

  

Punctele de prim ajutor le găsiți în incita Primăriei, toate unitățile farmaceutice din localitate, birourile administratorului piețeii din deal și vale, Casa de Cultură și piața Mihail Sadoveanu.

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

A devenit oficial. Administratorii de blocuri răspund în faţa proprietarilor!

Redacția

Aceeași firmă va efectua dezinsecția și deratizarea la Pașcani.Prima etapă începe în luna iulie

Marius Parteni

Un primar le dă bani localnicilor care îi pârăsc pe cei ce aruncă gunoaie la întâmplare

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site