NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Strada Gării intră în reabilitare cel târziu în luna aprilie a acestui an

Lucrările de reabilitare a străzii Gării din municipiu vor începe imediat cum vremea va permite, anunță reprezentanții administrației locale.  

 

 

  

Constractul de lucrări a fost semnat de către priamarul Dumitru Pantazi la sfârșitul anului trecut, iar ordinul de începere a lucrărilor va fi dat cel târziu în luna aprilie.  Este vorba despre o investiție mult așteptată de către pășcăneni, a cărei licitație a fost contestată și în final câștigată de EKY SAM – societatea care a depus contestația.

„Pe data de 22.11. 2016, primarul municipiului Pașcani a semnat contractul de lucrări cu firma EKY SAM, pentru suma de 4,7 milioane lei fără TVA, în vederea modernizării Străzii Gării din municipiul Pașcani. Ordinul de începere a lucrărilor  va fi dat în momentul în care condițiile meteo vor permite. Sperăm ca asta să se întâmple cât mai devreme”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani.

Conform proiectului tehnic, pe strada Gării se vor realiza: terasamente 6867 mc, sistem rutier nou 11.957 mp, ranforsare sistem rutier nou 23.640 mp, șanțuri pereate 1426 mp, reparații îmbrăcăminte: 942 mp, acostamente beton 1520 mp, ranforsare străzi lateral 666 mp, rigole carosabile 100 mp, trotuare pavelate 11.940 mp, spații verzi 6.250 mp etc.  

Advertisements

Related posts

Peste 800 de păşcăneni s-au înscris pentru ajutoarele la încălzire! Se primesc cereri în continuare

Ema Roman

Pregătirile pentru Zilele Pașcaniului au intrat în linie dreaptă: scena unde vor urca artiștii a început să fie montată!

Răzvan Grecu

Strategia de dezvoltare a municipiului, evazivă și ambiguă

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site