RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Comunicat PSD Pașcani:”Președintele CJ Iași binevoiește să viziteze orașul Pașcani doar în campaniile electorale”

Președintele Consiliului Județean Iași, domnul Cristian Adomniței, binevoiește să viziteze orașul nostru doar în campaniile electorale. Acest lucru nu ne surprinde. La fel a făcut și în 2012. Cerșitul de voturi e un obicei care îl caracterizează.

 Ceea ce ar trebui să știe pășcănenii e faptul că Președintele CJ Iași nu a alocat, până acum, nici un leu pentru investiții în municipiul nostru, ci doar cotele obligatorii și asta pentru că așa îi impune legea și nu din interes sau proprie inițiativă. Domnia sa nu s-a arătat niciodată deschis către rezolvarea problemelor cu care se confruntă cetățenii din Pașcani.

Pentru a exemplifica vă comunicăm faptul că în anul 2013 a fost trimisă către CJ Iași o listă cu proiecte de investiții pentru Municipiul Pașcani, însă domnul Cristian Adomniței a decis să ignore problemele stringente ale urbei noastre.

  

Pentru ca fiecare dintre dumneavoastră să tragă singur concluziile, supunem atenției adresa numărul 21296/12.11.2013, înaintată de Primăria Municipiului Pașcani către Consiliul Județean Iași, prin care se puneau, la dispoziția C.J., toate elementele necesare finanțării proiectelor de importanță majoră pentru Pașcani. Această adresă a rămas fără rezolvare până în ziua de astăzi.

Chiar și în cazul unui proiect de o importanță deosebită pentru Pașcani, cum este cel al heliportului de la Spital, Consiliul Județean nu a alocat nici un ban, singurele fonduri fiind cele puse la dispoziție de către Administrația Locală.

Vă lăsăm, deci, pe dumneavoastră, cetățeni ai Pașcaniului, să decideți singuri dacă acest personaj merită să fie băgat în seamă.

 Sursa:Echipa PSD Pașcani

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Maricel Popa și-a regăsit busola politică, după eliberarea lui Liviu Dragnea! (P)

Redacția

Deputatul Sorin Năcuță: 9 octombrie – Ziua Holocaustului în România

Redacția

Sondaj INSCOP la Iași: În orice scenariu, PNL câștigă detașat la Iași alegerile locale și parlamentare (P)

Redacția
Încarcă...