RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Comuna Tătăruşi are un nou viceprimar

De câteva zile, comuna Tătăruşi are un nou viceprimar în persoana profesorului Mirel Lazăr. Acesta a fost ales cu unanimitate de voturi, în şedinţa de Consiliu Local de la finalul săptămânii trecute.

 

  

Primarul comunei a declarat că îşi doreşte să facă cu noul viceprimar, o echipă la fel de bună precum cea pe care a avut-o cu Gheorghe Dima. 

“Începând cu data de vineri, 14 iulie, comuna Tătăruşi are un nou viceprimar în persoana domnului profesor Mirel Lazăr, consilier local din partea Partidului Social Democrat. A fost ales în unanimiatte de voturi. De la început a avut susţinerea mea. Sper că această echipă va aduce cetăţenilor din Tătăruşi şi comunităţii noastre, rezultate la fel de bune ca în anii care au trecut. Îi urez mult succes domnului Mirel Lazăr”, a spus primarul Costel Iosub.

Noul viceprimar al tătăruşenilor este onorat de susţinerea primită din partea consilierilor locali şi a primarului.

“Colegii consilieri m-au propus şi m-au votat ca şi viceprimar al comunei Tătăruşi, lucru pe care l-am acceptat şi care m-a onorat. Sper într-o conlucrare cât mai bună şi cred că timpul va demonstra că vom face o bună echipă, pentru bunăstarea comunei şi pentru a rezolva problemele cetăţenilor din Tătăruşi”, a declarat profesorului Mirel Lazăr, cel ales viceprimar al comunei Tătăruşi.

Mirel Lazăr este absolvent al Liceului Pedagogic Vasile Lupu din Iaşi, fost coleg cu primarul Costel Iosub. A absolvit cursurile Universităţii din Bucureşti, Psihologia şi Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar. Are o vechime de 36 de ani în învăţământ. În ultimii şapte ani a fost profesor coordonator la şcoala din Pietrosu. El se află la primul mandat de consilier local.

Related posts

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe strada Nicolae Iorga din Pașcani

Redacția

Echipa locală de fotbal CSM Pașcani propusă spre desființare!

Marius Parteni

Retrocedari de zeci de hectare in judet. Un pășcănean a primit 2,5 hectare teren pe raza municipiului

Redacția
Încarcă...