NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Comuna Tătăruşi are un nou viceprimar

De câteva zile, comuna Tătăruşi are un nou viceprimar în persoana profesorului Mirel Lazăr. Acesta a fost ales cu unanimitate de voturi, în şedinţa de Consiliu Local de la finalul săptămânii trecute.

 

  

Primarul comunei a declarat că îşi doreşte să facă cu noul viceprimar, o echipă la fel de bună precum cea pe care a avut-o cu Gheorghe Dima. 

„Începând cu data de vineri, 14 iulie, comuna Tătăruşi are un nou viceprimar în persoana domnului profesor Mirel Lazăr, consilier local din partea Partidului Social Democrat. A fost ales în unanimiatte de voturi. De la început a avut susţinerea mea. Sper că această echipă va aduce cetăţenilor din Tătăruşi şi comunităţii noastre, rezultate la fel de bune ca în anii care au trecut. Îi urez mult succes domnului Mirel Lazăr”, a spus primarul Costel Iosub.

Noul viceprimar al tătăruşenilor este onorat de susţinerea primită din partea consilierilor locali şi a primarului.

„Colegii consilieri m-au propus şi m-au votat ca şi viceprimar al comunei Tătăruşi, lucru pe care l-am acceptat şi care m-a onorat. Sper într-o conlucrare cât mai bună şi cred că timpul va demonstra că vom face o bună echipă, pentru bunăstarea comunei şi pentru a rezolva problemele cetăţenilor din Tătăruşi”, a declarat profesorului Mirel Lazăr, cel ales viceprimar al comunei Tătăruşi.

Mirel Lazăr este absolvent al Liceului Pedagogic Vasile Lupu din Iaşi, fost coleg cu primarul Costel Iosub. A absolvit cursurile Universităţii din Bucureşti, Psihologia şi Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar. Are o vechime de 36 de ani în învăţământ. În ultimii şapte ani a fost profesor coordonator la şcoala din Pietrosu. El se află la primul mandat de consilier local.

Advertisements

Related posts

Proiect de lege pentru subțierea dosarului cu șină. Instituțiile publice nu vor mai avea voie să ceară copii după documente

Redacția

Paralizat pe jumătate din corp, un pășcănean nu poate obține pensie de handicap. Cazuri sociale grave, prezentate astăzi, autorităților locale

Ema Roman

Intervențiile pompierilor din Târgu Frumos din ultimele zile

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site