RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Competițiile de baschet se apropie! Iată condițiile de participare

Anunț important pentru cei care își doresc să participe la antrenamentele și meciurile de baschet ce vor avea loc spre sfârșitul acestei luni.

“Copiii prezenţi la Sala CSM joi 24 septembrie 2015, orele 10, pentru activitatea demonstrativă în cadrul proiectului ,,Moldova la doi paşi de coş’’, să vină cu codul numeric personal scris (pe o bucată de hârtie), pentru că se cere CNP-ul la premierea concursurilor din pauzele meciului demonstrativ”Prof. Dan Bîrgăoanu.

Reamintim faptul că Liceul Teoretic “Miron Costin” şi Şcoala “Iordache Cantacuzino” au fost selectate de către Federaţia Română de Baschet pentru a participa la mai multe meciuri ce au ca finalitate o competiţie regională.

  

Dan Bîrgăoanu, profesor de Educaţie Fizică şi Sport este cel care se va ocupa de echipa de la “Miron Costin” în timp ce copiii de la “Iordache Cantacuzino” vor fi pregătiţi de către prefesoara Cătălina Rotaru.

A doua etapă a activității se va desfăşura pe parcursul a aproximativ opt săptămâni, cu antrenamente de două ori pe săptămână. La final, din cele două grupe se va face o selecţionată care va reprezenta Municipiul Paşcani la o competiţie regională de profil.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

La mulţi ani, maestre! Neculai Tarcan, la 60 de ani: “îmi doresc cât mai mulţi rugbyşti în lotul naţional”

Ema Roman

„Nu stați împreună și nu vă fotografiați cu rușii!” – sfatul ministrului ucrainean pentru sportivii care participă la JO de iarnă 2022

Redacția

A cedat și Premier League. Meciurile au fost suspendate până pe 4 aprilie

Redacția
Încarcă...