NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Comisia parlamentară care analizează legile Justiției își începe activitatea marți

Comisia Specială, constituită pentru dezbaterea proiectelor de lege pe Justiție, condusă de deputatul Gabriel Andronache se reunește marți pentru a începe activitatea. 

Gabriel Andronache   lider de grup al PNL FOTO Facebook Grup PNL jpg

Deputatul Gabriel Andronache conduce comisia specială pentru dezbaterea proiectelor FOTO Arhivă

„În urma Hotărârii Parlamentului de constituire a Comisiei Speciale pentru examinarea inițiativelor legislative din domeniul justiției și a publicării acesteia în Monitorul Oficial, am stabilit ca prima ședință a Comisiei să se desfășoare marți, 06.09.2022, la sala Mihai Viteazul- nivel P1, de la ora 10.30, pentru a declanșa procedurile de organizare a activității Comisiei”, a anunțat deputatul. 

  

Pe masa de lucru a comsiei sunt noile proiecte de lege din domeniul justiției, respectiv, privind statutul judecătorilor și procurorilor, proiectul de lege privind organizarea judiciară și proiectul de lege privind Consiliul Superior al Magistraturii.

Advertisements

Proiectele au fost trimise de către Guvern, urmând să fie dezbătute de Parlament în procedură de urgență, prima cameră sesizată fiind Camera Deputaților.

Comisia specială pentru dezbaterea proiectelor 

Majoritatea PSD-PNL-UDMR încearcă să treacă fără scandal pachetul de legi pe Justiție, fiind alese în comisia specială persoane fără pete în CV-ul parlamentar.

Advertisements

PNL merge pe varianta prudenței și a promovării la conducerea comisiei de oameni fără pete în CV.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Sorin Grindeanu, despre reacţia lui Kelemen Hunor în urma declaraţiilor lui Viktor Orban: Nu neapărat că i-a luat apărarea, dar mi s-a părut moale

Redacția

Elveţia solicită unui responsabil rus din cadrul Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică să se recuze din dosarele legate de Rusia și Ucraina pentru a „garanta independenţa şi credibilitatea” organizaţiei

Redacția

Dancă: Ludovic Orban câştigă! Cifrele momentului arată că suntem în grafic pentru câştigarea Congresului PNL

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site