NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Comercianții invitați de Primărie să respecte Regulamentul de Comerț Stradal pe care aceeași instituție îl încalcă

Comerțul stradal din Pașcani se desfășoară conform Hotărârii de Consiliu Local 78/2010. Acesta este anunțul ce  a fost făcut ieri pe site-ul Primăriei de către secretarul instituției. Astfel, cei care vor să desfășoare o activitate comercială: terase, comercializare de produse alimentare și nealimentare, trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute în regulament, adoptat prin hotărârea sus amintită.

Demersul Primăriei a fost făcut după ce NewsPascani.com a publicat un articol în care menționa că terasele din municipiu amplasate pe domeniul public funcționează fără contracte de închiriere.

Până în prezent actualul regulament, deși a fost recunoscut de consilierii locali ca fiind un document emis legal, ei refuzând revocarea acestuia, este încălcat atât de agenții economici cât și de funcționarii Primăriei.

  

Astfel, în afara teraselor amintite, mai funcționează încălcând acest act și o florărie ambulantă amplasată pe Strada Ștefan cel Mare și Sfânt, loc interzis pentru un astfel de comerț stradal de către acest regulament. Respectivul agent economic are un contract de închiriere încheiat cu Municipiul Pașcani începând cu data de 27 iunie până pe data de 31 iulie 2013, asta deși existența unui asemena act nu poate fi decât cauzată de un abuz în serviciu contra intereselor publice.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Leonard Ursu refuză să plătească din buzunarul său, prejudiciile aduse Eco Salubritate, de către o decizie abuzivă de concediere! Succesorii lui Brătianu împotriva succesorilor lui Ceaușescu!

Răzvan Grecu

CCR: Pensiile speciale ale aleșilor locali, neconstituționale

Redacția

Lucrări de plombare în bătaie de joc! Lucrări de plombare cu care se laudă primarul!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site