RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Deszăpezirea drumurilor ne costă 7 milioane euro

Deszăpezirea drumurilor judeţene şi naţionale va fi efectuată de două asocieri de firme care au acelaşi lider. Eky Sam Tg Frumos, alături de alţi asociaţi, a câştigat licitaţiile făcute de Direcţia Judeţeană de Administrare a Drumurilor şi Podurilor (DJADP) Iaşi şi, respectiv, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP). Primul contract va fi semnat pe o perioadă de trei ani, iar cel de-al doilea pentru doi ani.

“La noi a fost o problemă tehnică, dar am primit undă verde de la Bucureşti să semnăm contractul, lucru pe care îl vom face mâine (astăzi – n.r.). Una dintre firmele asocierii care a câştigat licitaţia s-a retras, dar, între timp, Eky Sam a achiziţionat utilaje şi a dovedit că poate face faţă volumului de muncă”, a declarat ieri Ovidiu Laicu, directorul DRDP. Firma la care a făcut referire Laicu este Ted Construct, companie aliată cu Eky Sam la drumuri naţionale, dar concurentă la drumuri judeţene.

CNSC a deblocat licitaţia pentru drumuri judeţene

  

Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor (CNSC) a deblocat ieri licitaţia în valoare de aproape 16 milioane lei pentru deszăpezirea drumurilor judeţene. CNSC a respins o contestaţie depusă de Ted Construct împotriva raportului de atribuire a licitaţiei către Eky Sam. Astfel, DJAPD Iaşi are undă verde pentru semnarea contractului-cadru valabil pentru perioada 2013 – 2015. Cele două firme sunt principalele beneficiare de fonduri din bugetul judeţului în ultimii ani în ceea ce priveşte întreţinerea drumurilor pe tot parcursul anului. Contractele pentru deszăpezirea drumurilor vor fi semnate până la sfârşitul acestei săptămâni.

Eky Sam Tg Frumos. alături de alţi asociaţi, se va ocupa de activitatea de deszăpezire a drumurilor judeţene în perioada 2013 – 2015 şi a drumurilor naţionale în perioada 2013 – 2014. Valoarea cumulată a celor două contracte ajunge la circa 30 milioane lei.

sursa Evenimentul de Iasi

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Start pentru depunerea de proiecte culturale, sociale şi de tineret!

Ema Roman

Sorin Năcuță a demisionat din Consiliul de Administrație al CSM Pașcani

Redacția

Municipiul Paşcani a fost admis în programul Rabla Local gestionat de AFM. Păşcănenii vor putea depune actele pentru casarea maşinilor mai vechi de 15 ani

Răzvan Grecu
Încarcă...