NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Comedie fără limite, în Pub La Castani

“Îmi cer scuze că nu-mi cer scuze” este motto-ul showului de stand-up comedy cu Doru Ivanov, un spectacol care va avea loc în Pub La Castani, mâine seară începând cu ora 20.00.

 

Pășcănenii au şansa să guste un one man show dinamic, interactiv, cu un limbaj liber, fără trivialităţi gratuite. Buna dispoziţie este inclusă în program.

„Ai ras la glumele lui în foarte multe locuri: Antena 1, Prima tv, Pro tv sau Kanal D şi chiar Radio 21 şi Kiss Fm. Dar, probabil nu ţi-l aminteşti pentru că se ocupă mai mult de scrisul glumelor. Acum s-a hotărât să le spună chiar el. „Îmi cer scuze că nu-mi cer scuze”: Un show exagerat de sincer, viu, de care sigur vei vorbi a doua zi”, se arată într-o postare pe o rețea de socializare la evenimentul de mâine seară.

Rezervările pentru eveniment se fal la numărul de telefon 0722.277.720

Doru Ivanov este scenarist şi actor care a avut multe colaborări şi a apărut la televiziunea Antena 1. A bătut ţară în lung şi-n lat cu spectcole în săli arhipline cu trupa Spitalul 9. Special pentru cluburi a dezvoltat un show de stand-up comedy cu momente umoristice diverse.

Vezi evenimentul aici:

 

loading...
Advertisements

Related posts

Emoții pentru cadrele didactice pensionate anul acesta! Au participat la o festivitate în cinstea lor

Ema Roman

‘’Mărțișor uman” și daruri confecționate manual, oferite pășcănenilor de membrii Asociației Șansa 2010

Redacția

A murit Alexandru Nazarie, ultimul director al Regionalei CFR

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site