RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Colegiul Național Mihail Sadoveanu Pașcani are din 2018 un profesor Ambasador Scientix

Profesor ambasador Scientix la Colegiul “Sadoveanu”. În perioada octombrie – decembrie  2017 s-a desfăşurat cea de-a doua  ediţie a cursului de formare pentru ambasadori Scientix. Cursul online s-a adresat profesorilor  care doresc să fie membri ai Comitetului de profesori Scientix 3 şi a fost dezvoltat pe platforma Moodle a portalului Scientix. Scopul cursului a fost atât familiarizarea profesorilor cu instrumentele şi practicile Scientix, cât şi dezvoltarea unor deprinderi utile în activitatea didactică.

 

 

  

Dintre profesorii care au absolvit cursul, au fost selectaţi ambasadori Scientix din 38 de ţări, 40 fiind profesori din România, ceea ce este o dovadă a interesului de care se bucură domeniul STEM în rândul profesorilor din ţara noastră. Unul dintre cei 61 de Ambasadori Scientix existenţi la nivel naţional este şi prof. Minodora Brînduşa Vangă, de la Colegiul Naţional “Mihail Sadoveanu” Paşcani.

 Lista completă a ambasadorilor o găsiţi la linkul de mai jos:

http://www.scientix.eu/in-your-country/scientix-3-teacher-panel

 

Related posts

Prof. Nicolae Hurduc: „Mie îmi este foarte greu să cred că omul se trage din maimuţă”

Redacția

Doar trei sferturi dintre elevii care au început clasa a V-a în anul şcolar 2017 – 2018 au absolvit gimnaziul în plină pandemie

Redacția

Festivalul Luminii a aprins 3.000 de lumânări în centrul Pașcaniului

Teona Gherasim
Încarcă...