NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

CLP Ecoserv SRL se mută în sediul RAGCL

Compania care se ocupă de salubrizarea domeniului public din Pașcani, de transportul local și de dezinsectie, deratizare și dezinfecție, CLP Ecoserv SRL, se pregătește să se mute în clădirea în care a funcționat RAGCL . Fostul operator de termoficare a intrat în faliment, iar acum activitatea sa este restrânsă.

Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local ce va avea loc joi, 30 iulie, de la ora 11.00, se află două proiecte de hotărâre prin care se preiau toate bunurile imobile ale RAGCL de către municipalitate, iar sediul fostului operator de termoficare este predat spre folosință celor de la Ecoserv SRL.

Această decizie era una așteptată, mai ales că Leonard Ursu, managerul Ecoserv, a vorbit într-o conferință de presă despre această posibilitate.

„Așteptăm de asemenea să fim mutați, pentru că nu avem suficiente dotări aici și e posibil, nu știu pașii necesari, să fim mutați la RAGCL Pașcani. Sincer mie îmi place aici, am investit multă energie, însă am înțeles că se are în vedere o investiție pe fonduri europene”, a declarat Leonard Ursu, directorul Ecoserv SRL.

Pentru ca această intenție să devină realitate, proiectul primarului Dumitru Pantazi are nevoie de zece voturi favorabile din totalul de 19.

loading...
Advertisements

Related posts

Desecretizați ședințele de Fond Funciar! Sute de pășcăneni își cer pământurile, dar funcționarii le analizează cererile în ședințe cu ușile închise

Marius Parteni

27 martie- apa întreruptă pe străzile Vatra și Ștefan cel Mare din Pașcani

Redacția

Cererile pentru CI, paşaport şi permis, disponibile online. Anunţul ministrului de Interne

Redacția
Încarcă...