RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciucă, discuții cu Ciolacu la Palatul Victoria

Miza pentru alegerile prezidenţiale din acest an este atât de mare şi pentru PNL şi pentru PSD, încât dezacordurile din coaliţia de guvernare sunt din ce în ce mai accentuate. După ce miercuri seara nu s-a ajuns la niciun acord, joi şedinţa de Guvern PSD-PLN a fost suspendată. Nicolae Ciucă a mers, joi, la Palatul Victoria pentru a discuta cu premierul Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă. Foto INQUAM/ Octav Ganea

Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă. Foto INQUAM/ Octav Ganea

Programată pentru astăzi, la ora 10, şedinţa de Guvern în care urma să se discute data alegerilor din 2024 pentru preşedintele României a fost reprogramată, potrivit News.ro, în contextul în care în şedinţa de miercuri niciunul dintre cele două partide nu a cedat şi şi-a menţinut ferm poziţia în ceea ce priveşte calendarul alegerilor din acest an.

  

Dar, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a mers, joi, la Palatul Victoria, pentru o discuţie cu premierul Marcel Ciolacu, lider al PSD, conform Agerpres.

Conform prevederilor constituţionale, alegerile prezidenţiale pot fi organizate începând cu luna septembrie, până în noiembrie şi decembrie, iar data limită pentru stabilirea calendarului alegerilor este 2 iulie.

Această decizie de reprogramarea şedinţei de Guvern în care urma să se adopte Hotărârea privind calendarul alegerilor prezidenţiale este o nouă dovadă că PSD şi PNL sunt pe cale de a o lua în direcţii diferite.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Putin vrea să meargă în China în octombrie

Redacția

Rezoluție votată de Parlamentul din Ucraina: Rada Supremă de la Kiev va solicita recunoașterea acțiunilor armatei ruse în Ucraina ca genocid al poporului ucrainean

Redacția

Un bărbat acuzat de proxenetism a fost eliberat în loc să fie dus în arest preventiv

Redacția
Încarcă...