RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciucă, despre stabilirea datei alegerilor prezidenţiale: Nu este vorba despre ce vrem noi

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, miercuri, că data alegerilor prezidenţiale va fi stabilită în funcţie de „ce vor românii”. Liderul liberalilor a afirmat că vor rămâne la guvernare „dacă nu îi împinge nimeni pe scări”.

Nicolae Ciucă: Problema candidatului comun cred că a ieşit din raza de interes FOTO Mediafax

Nicolae Ciucă: Problema candidatului comun cred că a ieşit din raza de interes FOTO Mediafax

Ce trebuie. Vedem ce vor românii, aici nu este vorba de vrem noi, ci ceea ce vor cetăţenii şi este normal să ţinem cont de părerile oamenilor”, a declarat, miercuri, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, întrebat ce se întâmplă cu data alegerilor prezidenţiale.

  

Nicolae Ciucă crede că „problema candidatului comun cred că a ieşit din raza de interes” atât a PSD, cât şi a PNL, explicând în continuare de ce consideră „inoportună” organizarea alegerilor prezidenţiale în luna septembrie.

Vom discuta aspectele legate de data alegerilor. Problema candidatului comun cred că a ieşit din raza de interes a amândurora, fără niciun fel de limitare, şi noi ne dorim foarte mult să discutăm cât se poate de serios acest aspect al datei alegerilor, ţinând cont de faptul că sunt foarte multe mesaje şi de la mediul asociativ,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Iranul le-a eliberat pe cauţiune pe jurnalistele încarcerate pentru că au relatat despre moartea tinerei Mahsa Amini

Redacția

VIDEO Trei studenți la jurnalism despre starea presei din România: “Trebuie să fie mai liberă, iar oamenii să deosebească informația adevărată de cea falsă”/ De ce vor să fie jurnaliști?

Redacția

Djokovic încheie triumfal 2023, devenind primul jucător din istorie care câştigă Turneul Campionilor pentru a șaptea oară

Redacția
Încarcă...