RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciucă: Chiar dacă Israelul e dincolo de Balcani şi Marea Mediterană, distanţa este mică. Am discutat cu premierul

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a afirmat că a discutat cu premierul Marcel Ciolacu, duminică, despre situaţia din Orientul Mijlociu, pentru formarea „unei opinii coordonate”, subliniind că, deşi Israelul este dincolo de Balcani şi Marea Mediterană, „distanţa este mică” faţă de România.

Nicolae Ciucă. FOTO gov.ro

Nicolae Ciucă. FOTO gov.ro

„România se află deja în proximitatea unei zone de conflict, un conflict de uzură care durează de mai bine de doi ani şi dacă ne uităm pe hartă putem să spunem că suntem la o distanţă mare de Orientul Mijlociu, dar consecinţele şi efectele (…) putem să le considerăm ca afectându-ne pe noi toţi. (…) Sunt consecinţe care se vor resimţi la nivel global, cotaţiile la petrol la Bursă sunt estimate ca având o evoluţie în creştere”, a explicat Nicolae Ciucă, la B1 TV.

  

„Ferească Dumnezeu de ceea ce ar putea să se întâmple într-o escaladare a conflictului”

Preşedintele Senatului a precizat că „această spirală a conflictului există”.

„Este important să nu se intre într-o dinamică pe care să nu mai putem să o controlăm. (…) Avem linişte, avem pace, ferească Dumnezeu de ceea ce ar putea să se întâmple într-o escaladare a conflictului.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Vaccinul împotriva obezității poate ajuta utilizatorii să se ferească de demență și să renunțe la fumat / Studiu al cercetătorilor britanici

Redacția

Cezar Ionuţ Spînu câștigă al treilea mandat consecutiv de rector al Universităţii din Craiova/ De ce a fost contestată candidatura sa și ce spune legea

Redacția

VIDEO Volodimir Zelenski: „Va veni ziua în care vom elibera Mariupol, întregul nostru sud, întregul nostru est. Toată Ucraina va fi liberă”

Redacția
Încarcă...