NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cîţu îi cere lui Orban să clarifice declaraţia referitoare la Iohannis: Dacă nu o explică el, o facem noi/ Orban: De când trebuie să-i dau explicaţii?

–       “Aseară am văzut o declaraţie a domnului Orban, la plecare. Eu sper că era o declaraţie la suparare, pentru că pe mine m-au votat cu majoritate covârşitoare şi pentru parteneriatul cu Klaus Iohannis, aşa că în primul BEX voi cere domnului Orban să-şi clarifice această poziţie, ce vrea să spună, pentru că planurile noastre de viitor sunt legate de parteneriatul cu preşedintele Klaus Iohannis. Dacă nu o clarifică, o clarificăm noi pentru el. Să-i dam şansa domnului Orban să o clarifice. Doar să zică ce a vrut sa spună cu acea declaraţie că nu există un parteneriat pentru că între PNL şi preşedinte există un parteneriat”, a declarat Florin Cîţu, înainte de alegerile pentru echipa de conducere a formaţiunii.

„De când trebuie să îi dau explicaţii lui Florin Cîţu”, a replicat Ludovic Orban.

Este vorbe despre afirmaţiile făcute de Ludovic Orban sâmbătă seara, după anunţul oficial conform căruia a pierdul alegerile pentru şefia PNL.

„Din momentul de faţă, între Ludovic Orban şi Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat”, a spus Orban.

  

O nouă rundă de alegeri la PNL

În şedinţa Consiliului Naţional de duminică, 26 septembrie, se va stabili echipa de conducere a partidului.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

FOTO/VIDEO Avalanșă de meme-uri și glume după căderea Facebook de luni seara / Mark Zuckerberg, printre cei vizați

Redacția

Barna a “cumpărat” câțiva centimetri din metrul de autostradă din Moldova

Redacția

​​VIDEO Imagini de panică pe aeroportul din Kabul: sute de oameni se calcă în picioare pentru a părăsi Afganistanul / Pentagonul autorizează mobilizarea de trupe suplimentare pentru evacuarea americanilor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site