NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cîţu, despre crticile PSD la adresa PNL, la şedinţa de plen pentru votul Cabinetului Ciucă: Nu comentez. Nu am băgat în seamă. Este un discurs politic

„Nu am băgat în seamă acel discurs. Este un discurs politic”, a spus Florin Cîţu, fiind întrebat ce părere are de discursul critic la adresa fostului Guvern pe care l-a condus, ţinut de liderul PSD chiar în timpul votului de încredere pentru Guvernul de coaliţie PNL-PSD-UDMR.

Potrivit liderului liberalilor, oamenii văd şi au văzut în ultimul an de zile cum a evoluat economia. Am arătat că am crescut veniturile de la buget, chiar dacă am scos taxele puse de PSD între 2017 şi 2019, deci se poate performanţă. Rolul nostru, al Partidului Naţional Liberal, în această coaliţie este acela de a duce mai departe viziunea liberală şi, aşa cum am arătat, doar economia liberală poate scoate România din criză”. 

Florin Cîţu a mai declarat că Guvernul pe care l-a condus a lăsat pe masa noului Cabinet o rectificare bugetară care reduce deficitul bugetar, însă rămâne de văzut cum o să arate rectificarea în formă finală. 

„Nu comentez gestul domnului Ciolacu. Ideea este următoare, economia are, astăzi, o creştere, una dintre cele mai bune din Uniunea Europeană, într-o perioadă de criză în tot restul Europei. Veniturile la buget sunt mai mari decât anul trecut. 40 de miliarde mai mult decât în 2019,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Medic de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, despre mezzosoprana Macsim Nicoară: “Probabil va recupera parţial din funcţiile motorii”

Redacția

Tânără de 26 de ani din Galați, plasată în carantină după o ceartă cu soțul

Redacția

Femeie bătută şi înjunghiată de soţ pentru că i-a spus acestuia că este leneş

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site