NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu, întâlnire cu șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România: Multe aspecte din PNRR trebuie rediscutate

Președintele PSD s-a întâlnit astăzi cu șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, în contextul viitoarei deplasări pe care o va face la Bruxelles alături de premierul Ciucă.

Ciolacu, împreună cu șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România FOTO: Facebook Marcel Ciolacu

Ciolacu, împreună cu șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România FOTO: Facebook Marcel Ciolacu

„Am avut astăzi o întâlnire de lucru cu șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România , doamna Ramona Chiriac, în contextul viitoarei deplasări pe care o voi face la Bruxelles împreună cu premierul Ciucă” , a anunțat președintele Camerei Deputaților într-o postare pe Facebook.

  

Ciolacu susține că mai multe aspecte din PNRR trebuie rediscutate, printre acestea numărându-se procentul de 9,4% la pensii.

Advertisements

„Este clar că multe aspecte din PNRR trebuie rediscutate, cum ar fi procentul de 9,4% la pensii, pus absolut aberant de fosta guvernare de dreapta. Și mă bucur că am reușit, într-un timp scurt, să avem o singură voce în Coaliție pe acest subiect extrem de important pentru România” , susține Marcel Ciolacu.

Advertisements

Președintele PSD a salutat decizia Comisiei Europene privind necesitatea taxei de solidaritate pentru companiile de energie care fac profituri în această perioadă de criză energetică.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Aleșii locali vor descentralizare, Guvernul progresează lent

Redacția

Tinerii fără experienţă iau cu asalt joburile din turism, retail şi call-centere, la două săptămâni după examenul de Bacalaureat (studiu)

Redacția

VIDEO Iohannis, mesaj de Anul Nou: Vă mulţumesc pentru sacrificiile făcute, pentru responsabilitatea şi simţul civic deosebit de care aţi dat dovadă şi în acest an dificil!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site