RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cine va conduce Casa de Cultură dacă Mărioara Preutu nu revine asupra deciziei?

Postul de director al Casei Municipale de Cultură, care ar urma să rămână liber din 15 decembrie 2013, dacă Mărioara Preotu nu revine asupra demisiei, este unul care va fi cu siguranță aprig disputat. Nici un membru al executivului local nu a ieșit până acum public să prezinte un punct de vedere cu privire la ceea ce vor face autoritățile.

 

Prima varinată a acestora este aceea să o determine pe Mărioara Preutu să revină asupra deciziei, iar cealaltă să treacă la pregătirea concursului.

  

 

"Eu mi-am scris demisia, iar înainte de a o depune am dorit să discut cu domnul primar. Nu s-a putut acest lucru deoarece era foarte ocupat. Aștept oricum să am o discuție cu dumnealui, deoarece așa este corect. Cât privește posibilitatea de a reveni asupra deciziei este bine ca niciodată să nu spui niciodată", ne-a declarat Mărioara Preotu.

 Care va fi atitudinea primarului și a aparatului său de specalitate urmează să aflăm.

"Vom vedea ce va fi după perioada de preaviz. Abia au trecut 12 zile de la depunerea demisiei. Rămâne să vedem ce va fi când trec toare cele 45 de zile", a susținut viceprimarul Vasile Axinte.

Chiar dacă situația nu este lămurită, au apărut însă primele nume ale posibililor candidați la această funcție. Unul dintre acestea este al inspectorului Cristi Iordăchioaia.

"Nu sunt interesat de o asemenea funcție. Sunt implicat alături de echipa de la Inspectoratul Școlar Județean în multiple proiecte. M-au întrebat foarte mulți dacă voi candida, dar le-am răspuns același lucru. Actualul director a făcut lucruri bune. Poate ar fi meritat o mai mare susținere pentru realizarea acțiunilor cultural-artistice", a declarat Iordăchioaia, când a fost întrebat dacă se va înscrie la un eventual concurs.     

Un alt nume este cel al Danielei Simion, directorul școlii Iordachi Cantacuzino."Cu sinceritate vă spun că nu sunt interesată să mă înscriu la un asemenea concurs", ne-a declarat aceasta, când a fost întrebată despre acest subiect.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Licitație pentru concesionarea a cinci loturi de teren, la Târgu Frumos

Oana Cordoneanu

Şeful CJ, la DNA: trei abuzuri în serviciu. Şi-a făcut-o cu mâna lui. A vrut să facă „bine“ şi a ieşit rău de tot

Redacția

Primarul Dumitru Pantazi contrazis de Mircea Diaconu pe tema atragerii fondurilor europene pentru modernizarea iluminatului public: „Ce spuneți cu Pașcaniul, e greșit”

Răzvan Grecu
Încarcă...