NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cine este Ovidiu Vizante, şeful CFR Călători, pentru care face scut USR PLUS

Ovidiu Vizante (50 de ani) este de profesie inginer de tehnică a transporturilor. Şi-a început cariera în Regionala Braşov a CFR – ca şef regulator circulaţie, fiind din Făgăraş, şi a ajuns manager de trafic la Regionala Braşov a CFR SA, potrivit Mediafax. 

După o perioadă, Vizante a intrat în transportul privat de marfă. Aşa se face că din 2013 până să se întoarcă din nou la stat, de data asta ca şef al CFR Călători, Ovidiu Vizante a fost administrator al SC Rail Cargo Romania SRL, filiala românească a operatorului de marfă austriac Rail Cargo Logistics Austria GMBH. 

În 2020, potrivit declaraţiei de avere, ca administrator în transportul de marfă privat, Ovidiu Vizante a câştigat 98.927 de euro pe an. Adică 8243 de euro pe lună. Ca director general al CFR Călători, numit în 2021 de Cătălin Drulă, Ovidiu Vizante câştigă în prezent 5775 de euro lunar, brut.

Potrivit unor su

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Viitor de aur țara noastră “are”: SRI e atât de disperat încât e gata să angajeze la Iaşi repetenţi sau elevi agresivi

Redacția

Simona Halep după ce mai mulți fani au strigat la Montreal sloganul anti-PSD: Când veniţi pe un teren de tenis să respectaţi această încăpere

Redacția

Tone de iaurt Danone retrase din magazine

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site