RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cetăţenii solicită, primarul nu-i poate ajuta!

Ce poate face Primăria pentru locatarii unui bloc care nu se înţeleg între ei, în timp ce acoperişul clădirii stă să se dărăme? Nimic. O păşcăneană vine de câteva săptămâni în audienţă la Primărie, şi spune că nu reuşeşte să-i convingă pe vecinii săi să pună mână de la mână, ca să refacă acoperişul blocului.  

 

 

  

A încercat de una singură să aducă muncitori, însă aceştia au lucrat de mântuială şi anul următor a fost nevoie de o nouă intervenţie. Femeia locuieşte pe Aleea Sportului, la Pavilioane. 

În ultimă instanţă, a venit să ceară ajutorul Primăriei. Primarul Dumitru Pantazi, care a ţinut audienţele joia aceasta, i-a spus că nu are pârghie legală ca să sprijine investiţia, însă i-a explicat ce poate face asociaţia pentru anveloparea unui imobil.

“Din punct de vedere legal nu am nicio pârghie. Asociaţia este cea care face solicitare şi spune că vrea să facă investiţii pentru izolarea blocului, apoi Primăria dă un acord de principiu, după care se semnează o convenţie”, a spus primarul Pantazi.

Imobilul în care stă păşcăneanca nu face parte din nicio asociaţie, iar totul cade în sarcina locatarilor, care nu se înţeleg între ei. 

{jcomments off}

Related posts

Locomotiva a venit. Unde o amplasăm? Două magazine în pericol de a fi desfiinţate!

Ema Roman

Pașcani – ridicarea deșeurilor de pe străzile greu accesibile ar putea să nu se realizeze conform graficului, din cauza conditiilor meteo

Redacția

Tragedia morții unui copil scoate la iveală specula cu locurile de veci din municipiu!

Răzvan Grecu
Încarcă...