RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Centrul de vaccinare din Pașcani va funcționa zilnic. De mâine, se poate face a treia doză

Vești bune pentru persoanele care doresc să se vaccineze! Centrul deschis în cadrul Primăriei Pașcani va funcționa zilnic, între orele 8.00-20.00. Începând cu luna august , din cauza adresabilității scăzute, programul a fost redus, la trei zile pe săptămână, luni, marți și joi, între orele 15:00 – 19:00. Începând cu data de 13 septembrie, noul sediu de vaccinare funcționează în cadrul Primăriei Pașcani.

Începând de marți, 28 septembrie, persoanele care doresc se pot vaccina și cu a treia doză produsă de către cei de la Pfizer-BioNTech.

”Vă informăm că, începând de mâine, 28 septembrie, Centrul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV2, deschis în incinta Primăriei Municipiului Pașcani, va funcționa zilnic, de luni până duminică, în intervalul orar 8:00 – 20:00. Persoanele care doresc să se vaccineze o pot face fără programare, doar pe baza cărții de identitate și tot începând de mâine, doritorii se pot vaccina și cu cea de-a treia doză, tipul vaccinului disponibil la noi, fiind cel produs de către cei de la Pfizer-BioNTech.Pentru prevenirea apariției unor noi cazuri de infectare COVID-19 la Pașcani, facem apel la cetățeni să aibă încredere în specialiști, să respecte normele sanitare recomandate și să se vaccineze!”, conform unui comunicat de presă transmis de Primăria Pașcani.

Conform platformei naționale de vaccinare, astăzi, în Pașcani sunt disponibile 2.519 locuri cu serul Pfizer. 

  

Related posts

Top reguli de urmat în dieta pentru slăbit

Redacția

Țara din Uniunea Europeană unde oamenii suferă cel mai mult de singurătate. Pe ce loc se află România

Redacția

Secretul unei vieți îndelungate. Alimentul care ne-ar putea ajuta să trăim până la 100 de ani

Redacția
Încarcă...