NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Ce trebuie să faci dacă ai vărsat apă pe laptop. Pașii de urmat

În cazul în care ați scăpat apă pe laptop, există o soluție rapidă prin care puteți salva dispozitivul. Dintre toate lichidele pe care le puteți scăpa din greșeală pe laptop, cel de care puteți scăpa cel mai ușor este apa.

  

 

Înainte de toate, trebuie să știți că acest ghid este valabil doar în cazul în care aveți de-a face cu apă. Băuturile care conțin zahăr, sau băuturi alcoolice sunt mult mai periculoase și necesită mai multă atenție pe parcursul operațiunii de curățare. În astfel de situații, puteți să urmați primii patru pași ai acestui ghid. Însă din cauza cantității mari de reziduuri pe care o pot lăsa aceste lichide, este recomandat să apelați la un service specializat înainte de a reporni dispozitivul.

Imediat după ce ați scăpat lichid pe laptop va trebui să-l scoateți din priză. Acesta este primul și cel mai important pas deoarece este vizată și siguranța utilizatorului.

Al doilea pas ar fi să închideți laptopul, iar atunci când este posibil, scoateți bateria pentru a evita orice situație neplăcută.

Pasul trei. După ce ați închis laptopul și ați înlăturat bateria, va trebui să țineți ecranul la un unghi de aproximativ 90 de grade și să plasați laptopul inverse pe o suprafață dreaptă. În acest fel, apa nu va ajunge în interiorul dispozitivului și veți putea proteja componente extrem de importante precum placa de bază.

Citiți articolul integral pe Playtech.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Un supermarket retrage de la vânzare produsele în care ANSVSA a depistat bacteria E.coli

Redacția

Proiectul SECRET pe care chinezii îl derulează în Argentina. Ce se află dincolo de ”staţia spaţială”?

Redacția

Cu ce se tratau românii acum 150 de ani. Secretele unui renumit farmacist botoşănean, dezvăluite de istorici pe baza unui document unicat

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site